BeginnerscursussenNordic Walking leert U vooral in de praktijk, want oefening baart kunst. Tijdens de lessen zal er dan ook veel geoefend en gelopen worden.
De juiste techniek is minder simpel dan het lijkt. Nordic Walking is meer dan lopen met stokken!!! Een verkeerde techniek geeft weinig rendement en de kans op blessures wordt groter.

Er wordt iedere les zoveel mogelijk een andere route gekozen.
De lessen worden gegeven in kleine groepen van max. 8 personen. Op deze manier is er voor iedereen voldoende aandacht en correctiemogelijkheid.
Een cursus bestaat uit 6 lessen. De eerste 5 lessen volgt U in de cursusgroep. Les 6 volgt U in een van de doorloopgroepen.
Bent U met een groepje van minimaal 4 personen, dan is het ook mogelijk om zelf een cursus met mij af te spreken.

Er start eind maart weer een nieuwe beginnerscursus bij voldoende deelname (minimaal 4 personen).

De eerste les is: Zaterdag 23 maart 2024.

Aanvangstijd: 12.00 uur.
De andere lesdata zijn: 30 maart, 6 - 13 en 27 april.
Eventuele reserve datum is zaterdag 4 mei.
Mocht U een keer niet kunnen, dan tref ik met U een regeling daarvoor.

Startlocatie: parkeerplaats van de Oranjerie van Groot Warnsborn, klik hier voor de route.

Routekaartje naar startlocatie parkeerplaats Oranjerie, klik hier voor het kaartje.

Een beginnerscursus is altijd inclusief het gebruik van stokken. U hoeft dus in eerste instantie niet zelf voor stokken te zorgen.
De lessen gaan in principe ook bij regen gewoon door. Mochten de weersomstandigheden dusdanig slecht of onverantwoord zijn, dan krijgt U tijdig van mij bericht dat de les wordt verzet.

Bij inschrijving vult een vragenlijst in met betrekking tot evt. gezondheidsproblemen. Dit geeft mij de mogelijkheid om U verantwoord te begeleiden en U aangepaste oefeningen te geven indien nodig. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Deelname is voor eigen risico.

Opgeven:

Vermeld bij opgave uw naam, adres en telefoonnummer. Wilt U ook uw lichaamslengte vermelden dit i.v.m. de lengte van de stokken die ik voor U mee moet brengen.

Opgeven kan op de volgende manieren:
- telefonisch op nummer: 06-54376926.
- via e-mail: info@callunanordicwalking.nl

Aansprakelijkheid: Uw instructeur Nordic Walking, Erica Mesman stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van goederen en kleding van de deelnemers van de groeps- en privelessen. Ook wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard voor schade in welke vorm dan ook door een ongeval ontstaan tijdens de wandelactiviteiten van Calluna Nordic Walking.